floorball challenge 2017

Floorball Challenge 2017! Najväčší športový projekt nového školského roka pre chlapcov i dievčatá!

Populárna televízna Nadácia TV JOJ a o.z. LPF pripravili pre široké masy žiakov základných škôl a osemročných gymnázií najväčšiu celonárodnú športovú výzvu, aká tu kedy bola!

Rozhýbme deti a dajme im šancu aktívne tráviť čas po vyučovaní. Dovoľme športovať i tým, ktorí nemajú predpoklady pre vrcholový šport! Dajme žiakom priestor, aby aj oni reprezentovali svoju školu, mesto a kraj. A spoločne zabojujte o účasť v prvom ročníku celonárodnej výzvy Floorball Challenge!

3 jednoduché kroky k šanci prebojovať sa do celonárodného finále!

1., Založte na Vašej škole krúžok floorballu pre čo najväčší počet chlapcov i dievčat! Floorball je moderný, dynamický a cenovo dostupný šport i v tej najjednoduchšej forme. Stačí telocvičňa, skvelý učiteľ a žiaci, ktorí chcú po vyučovaní aspoň raz do týždňa športovať.

2., Trénujte a vyzvite čo najviac súperov z okolitých škôl na priateľské zápasy! Zapisujte si výsledky a dajte nám o nich vedieť!

3., Sledujte naše výzvy na facebooku, zapájajte so do našich pravidelných mikrosúťaží na facebooku a posielajte nám fotografie z tréningov, či zápasov. My si tých najlepších nájdeme a zaujímavým spôsobom odmeníme! V hre sú originálne dresy, hokejky a finančné odmeny pre tie najaktívnejšie školy!

Ďalšie indície Vám pošleme už čoskoro! Tešíme na ozajstnú výzvu tohto školského roka! Viac na www.floorballchallenge.sk alebo na facebooku Floorball Challange.

Nadácia TV JOJ
Pomáhame tým, ktorí sa snažia