floorball SK LIGA - Nitriansky kraj

Napínavé zápasy v Nitrianskom kraji majú svojich víťazov: Kto si odniesol pohár Romany Janegovej?

Pohár Romany Janegovej už má svojich majiteľov. V Nitrianskom kraji si víťazstvo v kategórii dievčat vybojovali žiačky zo ZŠ G. Bethlena Nové Zámky a v kategórii chlapcov vyhrali žiaci zo ZŠ Fatranská Nitra. Blahoželáme!

Na Základnej škole G. Bethlena v Nových Zámkoch sme boli opäť svedkami fantastických a napínavých florbalových zápasov. Dievčatá a chlapci hrali s veľkým nasadením a odhodlaním. Povzbudiť ich prišla osobne aj reprezentantka Slovenska vo florbale Romana Janegová, ktorá im odovzdala víťazné poháre. „Na florbale je super, že ste tím, ktorý sa stáva takou vašou malou rodinou. Hrajte a bavte sa,“ odkázala žiakom Romana.

Zdroj: Maroš Ďatko

„Florbal sa na našej škole hrá už dva a pol roka, Motivovať žiakov je občas trošku náročnejšie, ale keď sa deti do toho pustia, stojí to za to. Keď to chytí dievčatá, sú dokonca niekedy až premotivované,“ povedal pán učiteľ víťazného dievčenského tímu zo ZŠ G. Bethlena Libor Stejskal.

Zdroj: Maroš Ďatko

Na napínavý krajský turnaj sa prišla pozrieť aj Denisa Plesnivá z Demišportu, ktorý je partnerom projektu floorball SK LIGA. „Veľmi sa teším, že môžem byť súčasťou tohto projektu a že môžeme žiakom a učiteľom ponúknuť sortiment najlepších a najdostupnejších dresov. Rozvíjať šport na školách je mimoriadne dôležité a Nadácii TV JOJ patrí veľká vďaka za to, že žiakov takýmto projektom motivuje k výkonom,“ povedala.

Zdroj: Maroš Ďatko

Zostrih najlepších gólov a šancí z krajského turnaja Nitrianskeho kraja si môžete pozrieť na http://sk.sportvideos365.com/skfloorballliga/.