floorball SK LIGA - Bratislavský kraj

Krajský turnaj v Gajaroch bol plný silných momentov: Kto postúpil?

Na Základnej škole v Gajaroch to počas krajského turnaja floorball SK LIGY Bratislavského kraja poriadne vrelo. Mimoriadne vzrušujúce boli najmä zápasy chlapčenských tímov, kde rozhodovali skutočne sekundy. Všetky najlepšie momenty turnaja si môžete pozrieť na videách vďaka aplikácii sport.video.

Florbalové zručnosti postupujúcich okresných kôl v Bratislavskom kraji boli mimoriadne vyrovnané. Tímy, ktoré bojovali o postup do celoslovenského finále sa pri zápasoch poriadne zapotili. Víťazstvo si medzi dievčatami nakoniec odniesli žiačky zo ZŠ Gajary a chlapci zo ZŠ Dunajská Lužná. V dievčenských zápasoch padlo aj 10 gólov. Najlepšie momenty z turnaja si môžete pozrieť na videách vďaka mobilnej aplikácii sport.video, ktorú majú k dispozícii všetky školy zapojené do projektu floorball SK LIGA zadarmo.

Zdroj: Nadácia TV JOJ

„Projekt floorball SK Liga vnímam ako jedinečný športový projekt, ktorý dáva možnosť všetkým deťom a mládeži po Slovensku zapojiť sa do florbalových súťaží na základných a stredných školách. Nesmierne sa mi páči odhodlanie a nadšenie organizátorov, výkonného tímu ako i všetkých hráčov a fanúšikov a túžba posunúť šport a mládež na vyššiu úroveň,“ hovorí Martin Caňo, sales manager sport.video. Vďaka tejto mobilnej aplikácii si každý môže natočiť svoje zápasy a zdieľať ich s priateľmi, rodičmi a kamarátmi v reálnom čase.

Zdroj: Nadácia TV JOJ

„Jednou z hlavných myšlienok platformy Sport.Video je podpora amatérskeho, polo-profesionálneho i profesionálneho športu po celom svete. Sme názoru, že nadšenie zo svojich zápasov, krásnych gólov a momentov by mal zdieľať každý jeden športovec, predovšetkým v mládežníckych kategóriách. Práve preto sme chceli dať možnosť všetkým žiakom a študentom zdieľať svoje najkrajšie momenty prostredníctvom video záznamov v reálnom čase,“ vysvetľuje Martin.

Všetky skvelé videá z krajského turnaja Bratislavského kraja nájdete tu:
http://sk.sport.video/skfloorballliga/

Víťazný tím chlapcov - ZŠ Dunajská Lužná Víťazný tím chlapcov - ZŠ Dunajská Lužná Zdroj: Nadácia TV JOJ