Titulka časopisu floorball SK LIGA

Vydali sme prvý oficiálny časopis o florbale na Slovensku!

Floorball SK LIGA nie je už len názvom najväčšej školskej súťaže Nadácie TV JOJ. Rovnako sme pomenovali aj nulté číslo prvého oficiálneho magazínu o florbale, ktorý sa v týchto dňoch uchádza práve o vašu priazeň! Pevne veríme, že vám urobí tak ako nám obrovskú radosť a že v ňom nájdete oveľa viac, než by ste čakali ...

Na 52 stranách vám prinášame to najlepšie, čo sa za posledné obdobie vo svete florbalu stalo. Na svoje si prídu nielen fanúšikovia školskej súťaže floorball SK LIGA ale aj podporovatelia tohto, čoraz viac obľúbeného športu, samotní športovci ba dokonca aj cestovatelia.

V magazíne predstavujeme zákulisie najväčšej súťaže pre školy, ktorú organizuje Nadácia TV JOJ. Ako súťaž vznikla, v čom je výnimočná, čo mimoriadne prináša školám, ktoré sa do nej zapoja, ako vyzerajú oficiálne dresy, to všetko nájdete na stránkach magazínu. Keďže celá súťaž je najmä o práci s mládežou, predstavujeme vám dva top kluby – Florko Košice a AS Trenčín, top trénerov, venujeme sa tiež Majstrovstvám sveta žien, na ktorých si naše florbalové reprezentantky vybojovali najlepší výsledok v histórii slovenského florbalu. Nezabúdame ani na top hráčov sveta. Ak sa o nich chcete dozvedieť zaujímavosti, čítajte náš magazín.   

Zdroj: Nadácia TV JOJ

Jedným z najväčších lákadiel v úvodnom čísle magazínu je rozhovor s ambasádorom floorball SK LIGY Tomášom Tatarom. Dočítate sa v ňom o jeho vzťahu k florbalu, jeho doterajšej hokejovej kariére a o tom, čo by ešte dosiahnuť chcel. Exkluzívne vám tiež prinášame reportáž z najväčšieho florbalového podujatia Slovak Florbal Cup, v rámci ktorého sa konalo aj finále floorball SK LIGY. V rubrike lifestyle sme položili 10 otázok Thomasovi Puskailerovi, spoznali sme krásy Škandinávie, či „ochutnali“ gastronomické umenie moderátora Milana Juniora Zimnýkovala a šéfkuchára Mareka Orta, ktoré je známe pod názvom Šuhajíci pri panvici. 

Tento jedinečný florbalový magazín so všetkými skvelými rozhovormi, reportážami a článkami nájdete tu: https://fb.joj.sk/nadacia/floorball-SK-LIGA.pdf. Príjemné čítanie!