promo-kraj-turnaje_titulka

Najväčšie prekvapenia na krajských turnajoch floorball SK LIGA

V tomto školskom roku náš čaká najúžasnejšia séria krajských šampionátov najväčšej školskej športovej súťaže floorball SK LIGA.

​Súťažíme v piatich kategóriách (dokonca s ozajstnými vojakmi - veríme, že už čoskoro aj vašimi budúcimi školskými florbalovými trénermi), v ôsmych krajoch Slovenska, v najlepších slovenských športových halách a na nových ihriskách, so špeciálnym dizajnom pre floorball SK LIGA! Originálne šampionáty pre vás pripravili spolu s nami a našimi dobrými partnermi aj top florbalové kluby, ktoré poznáte z najvyšších mužských a ženských líg v SR.

Každý šampionát má svoju vlastnú krajskú fb stránku, kde sa dozviete vždy aktuálne informácie o svojej súťaži. Počas každého zápasu budeme nakrúcať tie najlepšie športové momenty a preto aj vaši spolužiaci, kamaráti, učitelia a rodičia uvidia top okamihy z vašich zápasov. A my sa postaráme aj o vaše pohodlie, pripravíme vám toľko čerstvých nápojov (LIDL - jednotka v čerstvosti), koľko vládzete vypiť a pre každý tím pripravujeme super obed.

Tešíme sa aj na vašich fanúšikov, pre ktorých máme super súťaž, lebo my máme fanúšikov naozaj radi. Neschovávajte svoje mobily, nakrúcajte a foťte mimoriadne momenty zápasov, zdieľajte na Instagrame s hashtagom #HyundaiGól aj vy! Zmobilizujte svoje triedy a príďte podporiť svoj školský tím chlapcov alebo dievčat a ukážte Slovensku, ktorá škola je naj! Užite si s nami súťaž floorball SK LIGA, ktorá priniesla florbal už k viac ako 100.000 školákom na Slovensku!

Váš tím floorball SK LIGA

Zdroj: Nadácia TV JOJ