floorball_formular_header

Prihlasovanie klubov

Krajské turnaje floorball SK LIGA 2020 v réžii najlepších slovenských klubov

Veru tak! Kvalitatívne posúvame najväčšiu školskú športovú súťaž na Slovensku a už v tomto školskom roku sa nám spolupráca s florbalovými klubmi veľmi osvedčila. Chceli by ste, aby ďalší krajský turnaj floorball SK LIGA zavítal práve do Vášho mesta? Ste florbalový klub a chcete ho spolu s nami organizovať? Dajte nám o Vašom záujme vedieť a vyplňte prihlášku. Radi sa s Vami stretneme a preberieme detaily.

A ako to funguje? Už v tomto roku sme vytvorili unikátny model pre krajské turnaje floorball SK LIGA, ktoré pre najlepšie školské tímy chlapcov i dievčat pripravujú práve kluby, registrované Slovenským zväzom florbalu. Je to obrovská organizačná podpora projektu a pre školákov aj nový zážitok - hrajú v najlepších halách, na originálnom ihrisku, zápasy riadia skúsení rozhodcovia a športové zázemie turnaja zabezpečuje florbalový klub, ktorý má skúsenosti nielen s organizáciou podobných turnajov, ale aj ligových zápasov.

Benefitom pre kluby je naša mediálna a marketingová podpora a tiež významný kredit, ktorý školská súťaž floorball SK LIGA prináša. Motivujeme na celonárodnej úrovni, v každom kraji, meste, či obci školy a učiteľov k tomu, aby vytvárali športové krúžky a aby hrali florbal všetci žiaci a spolu s nami hrali aj skvelú súťaž. Na turnajoch majú preto kluby unikátnu možnosť náboru nových posíl do svojich klubových dresov a to v oboch kategóriách - chlapci aj dievčatá. S podporou primátorov a miest, či s podporu predsedov VÚC a samosprávnych krajov tak vieme postaviť aj reálny rozpočet na organizáciu tohto turnaja a čo je najpodstatnejšie - predstavujeme stále novým a novým deťom a ich rodičom čaro florbalu bez ohľadu na to, na akej úrovni - súťažnej, školskej, rekreačnej, či voľnočasovej, ho hráte.

Uzávierka prihlášok florbalových klubov na spoluprácu pri organizácii krajských turnajov floorball SK LIGA 2020 s oficiálnou záštitou Slovenského zväzu florbalu je 30.06.2019. Tešíme sa na Vás!

Nadácia TV JOJ
Pomáhame tým, ktorí sa snažia