58381931_921657318169401_976553581744226304_n

Šnúru krajských turnajov floorball SK LIGA ukončili zápasy v Michalovciach

Emócie radosti, ale aj sklamania, drobné slzičky, ale hlavne úsmevy na tvárach detí. Takto by sme mohli definovať posledný krajský turnaj floorball SK LIGA Košického kraja, ktorý sa hral v Mestskej športovej hale v Michalovciach.

Vďaka deťom zo základných škôl v Michalovciach, ktoré naplnili hľadisko a výbornej organizácií michalovského florbalového klubu Eastern Wings pod vedením Gerharda Puchíra zavládla v športovej hale v Michalovciach pravá florbalová atmosféra. Do záverečného celoslovenského finále sa napokon prebojovali dievčatá zo Základnej školy Staničná, Košice a chlapci z domácej Základnej školy T.Moussona, Michalovce.

„Počas oboch dní sme mali možnosť sledovať veľa zaujímavých zápasov s množstvom pekných florbalových momentov. Florbalu sa v kluboch venuje čoraz viac detí, ktoré sú zároveň žiakmi základných škôl, a to sa prejavuje aj na kvalite zápasov v oboch kategóriách chlapcov aj dievčat,“ ozrejmil športový riaditeľ floorball SK LIGA Martin Kopejtko.

"V Michalovciach sa nám podarilo vďaka florbalovému klubu Eastern wings Michalovce realizovať jeden z najhodnotenjších krajských šampionátov floorball SK LIGA, perfektne pripravená športová hala a zázemie, organizátori, rozhodcovia, pitný režim a ovocie pre hráčov aj divákov a divácka podpora tamojších škôl, to ma dostalo. Práve v Michalovciach som si to nesmierne užil a teším sa na akej vlne popularity sa tento šport na východe Slovenska vezie. Ďakujeme tiež všetkým tímom za účasť, verím, že tento turnaj bol pre nich novým a pekným športovým zážitkom," doplnil generálny manažér floorball SK LIGA Ľuboš Sarnovský.