skliga

Posledná šanca na prihlásenie - len do 30.9.!

Nezmeškajte možnosť zahrať si najväčší školský turnaj vo florbale. Prihláste svoje školu a užite si finále v Tatralandii.

Prečo využiť poslednú šancu a prihlásiť sa do Floorball SK LIGA 2019/2020

Zabudli ste sa prihlásiť na najväčší školský turnaj vo florbale v prvom prihlasovacom termíne? Váhali ste s prihlásením, lebo ste nevedeli, aký tím v novom školskom roku dokážete poskladať? Obávali ste sa časovej náročnosti hracích dní? Nevyhovoval vám systém krajských turnajov?

MÁME PRE VÁS SKVELÚ SPRÁVU!

Spustili sme druhú vlnu prihlasovania! Máte tak poslednú šancu zúčastniť sa fantastickej Floorball SK LIGA 2019/2020. Čas máte ale už len do konca septembra. Prihláste sa TU. (odkaz na prihlasovanie)

Čo získate účasťou vo floorball SK LIGA?

  • obrovská motivácia pre deti

  • fantastický finálový turnaj v TATRALANDII

  • možnosť vyhrať 100 € poukážku

  • voľné vstupenky do Tatralandie za účasť v krajskom turnaji

Motiváciou pre deti je hrať zápasy

Šport musí byť zábavou. Deti nechcú hrať len v rámci telesnej výchovy či krúžku. Najväčšou motiváciou je hrať proti rovesníkom z iných škôl či iných miest. Ukážte vašim malým zverencom, že hrať florbal na škole sa oplatí. Nechajte ich hrať, vyhrávať a zabávať sa v najväčšom florbalovom turnaji základných škôl na Slovensku.

Boj o Tatralandiu

O tom, že vyvrcholenie ligy bude obrovským zážitkom, svedčí aj miesto jeho konania. Finálový turnaj sa uskutoční v Tatralandii a celý váš tím získa, v prípade, že sa naň kvalifikuje, ubytovanie aj vstupenky do Aquaparku zadarmo!

Prihláste svoju školu a vyhrajte 100 €

Pri troche šťastia sa môžete tešiť na poukážku od nášho partnera florbal4u.com v hodnote 100 €. Podmienky súťaže si prečítate TU: https://nadacia.joj.sk/floorball-sk-liga/470598-prihlas-sa-do-floorball-sk-ligy-a-vyhraj-100-pre-svoj-tim

Vstupenky do Tatralandie

Aj postup do krajského finále je motiváciou. Okrem skvelých zápasov o účasť v záverečnom finálovom turnaji získajú všetci účastníci krajských turnajov voucher na jednu vstupenku do Tatralandie. Tú budú môcť využiť aj mimo termínu konania finálového turnaja.*

Nový systém krajských turnajov

Vypočuli sme vaše pripomienky a pripravili nový systém krajských turnajov tak, aby všetky tímy odohrali minimálne 2 zápasy. Nebudete teda cestovať už po jednom nepodarenom zápase domov.

Chcem sa prihlásiť: https://www.skliga.sk/sk/registracia/

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

* vstupenku do Tatralandie za účasť v krajskom kole je možné využiť v prípade, že jej majiteľ pôjde v sprievode druhej, platiacej osoby