Floorball SK LIGA 2019/2020

FLOORBALL SK LIGA OSTÁVA POZASTAVENÁ

Viacerí ste sa pýtali ako to bude teraz s floorball SK LIGOU, tak odpovedáme.
Súťaž floorball SK LIGA ostáva pozastavená, nechceme ju zatiaľ úplne ukončiť. Uvedomujeme si, že školské tímy sa už prebojovali okresnými kvalifikačnými skupinami a niektoré už dokonca aj odohrali krajské turnaje. Máme pripravených viacero možností ako postupovať, musíme len počkať ako sa situácia s epidémiou Koronavírusu vyvinie. Do zákazu športových podujatí sme stihli odohrať 5 z 8 krajských turnajov. Ostávajú nám teda už len 4 hracie dni do absolútneho finále.
 
Ak sa žiaci ešte tento školský rok vrátia do škôl a Vláda SR zruší zákaz športových podujatí, zvážime možnosť dohrať krajské turnaje. Uvedomujeme si, že keď sa žiaci vrátia do vyučovacieho procesu, budú mať spolu s učiteľmi množstvo povinností. Zistíme, či učitelia a riaditelia škôl budú majú chuť, čas a priestor venovať sa lige. Ak áno, sme pripravení zabezpečiť organizáciu zvyšných krajských turnajov na čo najlepšej kvalitatívnej úrovni. Celoslovenské finále by sme odohrali začiatkom nového školského roka.
 
Ak by sa žiaci do škôl už tento školský rok nevrátili, alebo by učitelia nemali možnosť so žiakmi krajské turnaje dohrať, dali by sme im túto možnosť začiatkom budúceho školského roka. Opäť, ak budú mať chuť a priestor. Celoslovenské finále by sme odohrali po zvyšných krajských turnajoch.
 
Spustenie nového ročníka by sme potom posunuli. Nateraz nám neostáva nič iné, iba počkať ako sa situácia vyvinie. Všetkých učiteľov, ktorí sú zapojení v našom projekte budeme informovať mailom, všetky aktuality nájdete aj na tejto stránke a webovej stránke https://nadacia.joj.sk.
 
Všetkým prajem najmä pevné zdravie a veľa trpezlivosti.
Natália Báreková
Manažérka floorball SK LIGA.