Uplynulý rok športovým súťažiam veľmi neprial. Florbal sa hral plne minimálne, na školách takmer vôbec. No nás to neodradilo. Trpezlivo sme čakali a pripravovali súťaž tak, aby sme ju ešte zaujímavejšiu spustili hneď, keď to protipandemické opatrenia umožnia.

Floorball SK LIGA by bez našich partnerov fungovať nemohla. Aj v pripravovanom ročníku sme získali podporu od Nadácie EPH a spoločnosti Hyundai Slovensko. O pitný režim sa všetkým hráčom bude naďalej starať Lucka a športovú organizáciu má pod palcom Team managment prostredníctvom aplikácie Rufus.

V novom ročníku máme pripravené množstvo noviniek, súťaž sme prispôsobili aktuálnej situácií. Ak nebude možné využívať na hranie florbalu telocvične a športové haly, pôjdeme von na multifunkčné ihriská. Upravíme počet krajských kôl, rozdelíme tímy tak, aby hrali so školami, s ktorými sa ešte na zápasoch nestretli a sily si budú môcť zmerať aj s hráčmi s intelektuálnym znevýhodnením, ktorých zastrešuje Special Olympics Slovakia.

Pozrite si oficiálny televízny spot k novému ročníku floorball SK LIGY. Už teraz sa tešíme, keď budeme môcť súťaž spustiť.