Anketa Lidl gól mesiaca

Gól mesiaca: Vyhlasujeme atraktívnu anketu

Gól mesiaca: Vyhlasujeme atraktívnu anketu

To, že skvelú aplikáciu SPORT.VIDEO majú všetky prihlásené tímy v školskej súťaži floorball SK LIGA bezplatne už viete. Teraz vyhlasujeme anketu, v ktorej sa môžu ukázať tí najlepší. Sledujte pravidelne Lidl gól mesiaca!

Mobilná aplikácia SPORT.VIDEO nahráva celý priebeh zápasu, no v momente, keď padne gól vie stlačením tlačidla vrátiť späť pár sekúnd a vystrihnúť len želaný moment, gól alebo šancu. Na webe potom nájdete už len zostrih najlepších momentov zápasu. A my budeme počas celého školského roka hľadať každý mesiac ten najlepší gól. Stačí aby ste natočili svoj zápas a prihlásili nastrieľané góly do ankety Lidl gól mesiaca.

„Na základe úspešnej pilotnej spolupráce s Nadáciou TV JOJ na projekte floorball SK LIGA v sezóne 2017/2018 s nadšením oznamujeme, že SPORT.VIDEO bude exkluzívnym video partnerom projektu aj v nasledujúcej sezóne 2018/2019. Fanúšikovia sa okrem vysielania tisícok školských florbalových zápasov môžu tešiť na novú anketu Lidl gól mesiaca, kde každý mesiac zabojuje 10 najlepších gólov o zaujímavé ceny,“ vysvetlil Matúš Parizek, konateľ SPORT.VIDEO.

„Šport prináša množstvo pekných momentov a korením floorballu sú góly. Na ankete Lidl gól mesiaca je najzaujímavejšie to, že vďaka inovatívnemu technologickému riešeniu sa v nej môže objaviť akcia z ktoréhokoľvek zápasu. Tešíme sa na množstvo vydarených akcií, o ktoré sa s nami floorballové nádeje takýmto spôsobom podelia," vysvetlil Tomáš Bezák, hovorca Lidl Slovensko.

Ak teda ešte nemáte aplikáciu SPORT.VIDEO, neváhajte a sťahujte. V septembri sa odohrajú prvé zápasy a my už teraz s nadšením čakáme vaše najlepšie gólové momenty.