Floorball SK LIGA

Kto s kým bude hrať: Kvalifikačné skupiny pre stredné školy

Kto s kým bude hrať: Kvalifikačné skupiny pre stredné školy

Záujem o florbal neustále rastie a my preto našu školskú súťaž floorball SK LIGA vylepšujeme. Druhý ročník súťaže sme otvorili aj pre stredné školy a prvý stupeň základných škôl. Vďaka aplikácii Coach Rufus máme pripravené kvalifikačné skupiny aj pre tieto kategórie.

Keďže stredné školy svojim zameraním a odbormi neboli schopné postaviť aj dievčenský aj chlapčenský tím floorball SK LIGA im umožňuje postaviť čisto chlapčenský alebo dievčenský tím. „V kategórii chlapcov máme prihlásených 68 tímov, 19 skupín. V kategórii dievčat 59 tímov, tiež v 19 skupinách,“ vysvetlil Martin Konarský z Coach Rufus. „Víťazi skupín pôjdu na krajský turnaj a potom na celoslovenské finále, presne ako pri kategórii druhého stupňa základných škôl a 8 ročných gymnázií,“ dodal Martin.

Tieto údaje sa načítavajú z aplikácie RUFUS. Aplikácia tiež umožňuje učiteľom a trénerom, ktorí požiadali o prístupové práva, spravovať jednoducho a prehľadne svoje tímy.
Vedia upravovať súpisky, nominovať hráčov na zápasy, ako aj zapisovať výsledky zápasov, v ktorých hrá jeho družstvo. Tento systém umožňuje jednoduchú vzájomnú kontrolu výsledkov a zvyšuje transparentnosť celej súťaže.

Všetky informácie, tabuľky a kvalifikačné skupiny nájdete na https://www.skliga.sk/sk/.

Organizácia turnaja a evidencia štatistík je s podporou aplikácie Rufus.
www.rufus.team