Vladimír Fatika

Čaká nás veľké finále

Čaká nás veľké finále

Už o pár dní je to tu. V Nadácii TV JOJ škrtáme každý deň jednu číslicu v kalendári a už sa neviem dočkať kedy to vypukne. Koncom augusta nás čaká veľké finále!

Prvý ročník školskej súťaže floorball SK LIGA sa blíži do finále. Od 24. – 26. augusta si v Bratislave zmerajú sily tí najlepší. Každý fanúšik florbalu si príde na svoje, pretože naše finálové zápasy sa konajú vrámci podujatia Slovak Floorball Cup 2K18. Žiaci, ale aj my všetci, máme teda skvelú možnosť zúčastniť sa na najväčšom florbalovom podujatí a pozrieť si ako hrajú najlepší florbaloví hráči. Aj o Slovak Floorball Cupe sa dočítate v našom newslettri.

Venujeme sa v ňom tiež novému ročníku floorball SK LIGY, na ktorom intenzívne pracujeme. Štartuje už v septembri, preto sme pripravili a zosumrizovali pravidlá aj pre novú kategóriu – stredné školy. Pripravili sme pre nich aj kvalifikačné skupiny. Všetky podrobnosti a herný harmonogram druhého ročníka súťaže sa dozviete v článkoch.

V augustovom newslettri vám predstavíme anketu LIDL Gól mesiaca, ktorú vďaka skvelej aplikácii sport.video budete môcť sledovať každý mesiac. Zostrih najlepších momentov zápasu a súťaž o najlepší gól je skvelý bonus nielen pre žiakov a hráčov ligy, ale aj pre podporovateľov, fanúšikov a rodičov, ktorí takto môžu sledovať, ako ich deti napredujú a videá aj likeovať.

Leto sme si v Nadácii TV JOJ užili naplno a to aj vďaka hokejovej hviezde, Tomášovi Tatarovi, ktorý sa stal tvárou druhého ročníka floorball SK LIGY. Spoluprácu s Tomášom sme odštartovali exhibičným zápasom v Dubnici nad Váhom, kde si tím hokejových hviezd pod vedením Tomáša Tatara zmeral sily s tímom florbalových reprezentantov, ktorých viedol Lukáš Řezanina. Zahrať si florbal s Mariánom Hossom, Markom Daňom, Máriom Bližňákom, Michalom Hlinkom či Milanom Bartovičom je určite snom každého fanúšika.

V závere newslettra vám predstavíme úplnú novinku – časopis floorball SK LIGA. Prvé číslo mesačníka vychádza už v septembri, bude plné noviniek zo sveta florbalu, zaujímavých rozhovorov a lifestylových pikošiek.

Pripomíname, že ešte stále môžete využiť skvelú akciu a objednať si ľahké, funkčné dresy s jedinečným dizajnom a exkluzívnou potlačou na info@skliga.sk a tiež fantastické produkty s logom našej súťaže. Špeciálnu pozornosť si zaslúži hokejka: https://www.florbal4u.com/floorball-sk-liga-junior-hokejka alebo praktická, litrová fľaša: https://www.florbal4u.com/floorball-sk-liga-flasa-so-sosakom-1l.

August bude pestrý, tešíme sa na veľkolepé finále.

Vladimír Fatika
Správca Nadácie TV JOJ

Zdroj: Nadácia TV JOJ