Prajeme vám pokojné vianočné sviatky!

Práve teraz čítate posledný newsletter Nadácie TV JOJ v tomto roku. Ďakujeme vám za priazeň a dôveru, s ktorou sa na nás obraciate. Ďakujeme vám, že ste nás počas celého roka podporovali.

Nadácia TV JOJ sa už 10 rokov venuje charitatívnym projektom na pomoc a podporu znevýhodnených skupín. Hlavným poslaním Nadácie je koordinovanie charitatívnej pomoci pre rodiny v núdzi, rodiny vo finančnej tiesni, znevýhodnené skupiny. Nadácia TV JOJ organizuje charitatívne zbierky na pomoc onkologickým pacientom, či a na rozvoj národného kultúrneho dedičstva.
Nadácia TV JOJ sa dlhé roky angažuje sa v oblasti ochrany prírody a zvierat, podporuje rozvoj talentovaných detí, najmä ich športových zručností a podporuje tiež nakrúcanie tematických dokumentárnych cyklov.

Neodmysliteľnou súčasťou činností Nadácie TV JOJ je školská florbalová súťaž floorball SK LIGA, do ktorej je tento rok zapojených viac ako 100 000 žiakov z celého Slovenska. Vďaka nej motivujeme deti, aby športovali, vedieme ich k pravidelnému pohybu, učíme fair play, budujeme zodpovednosť a zmysel pre tímovú hru. Už druhý rok dokazujeme, že florbal je hra pre všetkých, rovnako pre chlapcov ako aj pre dievčatá.

Ak sa vám páčia aktivity Nadácie TV JOJ a chcete patriť medzi našich podporovateľov, ktorých si veľmi vážime, môžete nás podporiť zaslaním prázdnej SMS na číslo 855 v sieti všetkých mobilných operátorov. Cena SMS je 3 eurá. Pomáhame tým, ktorí sa snažia, pridajte sa k nám, spolu dokážeme viac.

Šťastné a veselé Vianoce!
Nadácia TV JOJ