lidl ankety

LIDL anketa mesiaca: TOP asistencie floorball SK LIGY

LIDL anketa mesiaca: TOP asistencie floorball SK LIGY

Aj tento mesiac sme si posvietili na mimoriadne talenty, ktoré objavujeme počas zápasov floorball SK LIGA. Vďaka nášmu partnerovi, spoločnosti Lidl môžeme každý mesiac oceniť šikovných žiakov a žiačky. Tento raz za najvyšší počet asistencií.

Jedinečná aplikácia Coach Rufus nielen manažuje celú školskú súťaž floorball SK LIGA, ale aj generuje výsledky. Vďaka nej má každý na stránke www.skliga.sk prehľad o odohratých zápasoch, výhrach a prehrách tímov a aj o najlepších strelcoch gólov. A tiež sme zistili najlepších asistentov – žiakov, ktorí nahrali na najviac gólov počas doteraz odohratých zápasov.

„Tento mesiac sa nám naskytla milá súhra – v každej kategórii máme víťaza rebríčka Lidl TOP asistencie. Medzi chlapcami, dievčatami základných škôl a tiež v kategóriách chlapcov a dievčat stredných škôl. Srdečne týmto šikovným florbalistom blahoželáme a veľmi radi im sprostredkujeme darčeky od spoločnosti Lidl – 100 eurovú poukážku na nákup florbalovej hokejky a náramok floorball SK LIGA,“ povedala PR manažérka Nadácie TV JOJ Natália Báreková.

Sledujte náš Facebook, výsledky Lidl ankiet zverejňujeme každý mesiac.

Organizácia turnaja a evidencia štatistík je s podporou aplikácie Rufus.
www.rufus.team