Sustredenie Challange team

Challange Team má za sebou ďalšie sústredenie s novými posilami

Challange Team má za sebou ďalšie sústredenie s novými posilami

V poradí druhé sústredenie Challenge Teamu sa konalo pod hradom Matúša Čáka v Trenčíne. Tento raz bol team posilnený novými hráčmi, ktorí sa prvého sústredenia nezúčastnili. Chalanizažili opäť skvelé sústredenie a zahrali si vyrovnaný zápas.

Druhý decembrový víkend si florbalisti z Challange Teamu opäť poriadne športovo užili. V piatok a sobotu mali intenzívne tréningy, na ktorých sa pripravovali na nedeľňajší zápas s 1. FBC Trenčín. Florbalovú náladu umocnili prebiehajúce Majstrovstvá sveta vo florbale, ktorých diane mohli počas oddychu sledovať.

Sústredenie Challange team Zdroj: Nadácia TV JOJ

„Zápas sme si s chalanmi zhodnotili, vieme, v čom sa musíme zlepšovať, ale aj ako môžeme lepšie využívať to, v čom vynikáme. Poznáme naše slabé a silné stránky jednotlivcov, spolu musíme zlepšiť spoluprácu hráčov na ihrisku. Chce to čas, čím viac spolu budú chalani hrať, tým viac si budú na ihrisku rozumieť,“ povedal tréner Challange Teamu Stanislav Hujo.

Sústredenie Challange team Zdroj: Nadácia TV JOJ

1. FBC Trenčín, ktorý prijal výzvu Challange Teamu a v nedeľu chalani odohrali vyrovnaný zápas. V piatok a v sobotu mali dokonca posilu na tréningoch v podobe niektorých hráčov z klubu AS Trenčín. Challange Team mohol aj toto druhé sústredenie uskutočniť vďaka finančnej podpore Nadácie EPH. Ďakujeme.