Hyundai sa spojil s Maroon 5

Hyundai žije futbalom

Hyundai žije futbalom

Ak sledujete práve prebiehajúce Majstrovstvá sveta vo futbale v Rusku, určite ste si všimli, že jedným z významných partnerov šampionátu je Hyundai. Kórejská automobilka je partnerom Medzinárodnej futbalovej federáciu už od roku 1999. My vám teraz prinášame ďalšie zaujímavosti zo sveta Hyundai, o ktorých ste možno netušili.

Hyundai je oficiálnym vozidlom majstrovstiev sveta v Rusku

Až 530 vozidiel Hyundai, medzi ktorými nechýbajú ani u nás obľúbené modely Tucson, Santa Fe či H1, slúžia počas trvania šampionátu na prevoz futbalistov, futbalových funkcionárov, rozhodcov a VIP návštevníkov. K flotile vozidiel značky Hyundai patria aj autobusy, ktoré používajú na transport národné futbalové tímy. Fanúšikovia z celého sveta mali pred turnajom možnosť hlasovať o sloganoch pre každé z mužstiev. Z takmer 3,5 milióna hlasov vzišli slogany, ktoré zdobia autobusy jednotlivých futbalových reprezentácií.

Zdroj: Hyundai

Hyundai spojil sily s Maroon 5

Hyundai ako oficiálny partner tohtoročných futbalových majstrovstiev sveta spojil sily s celosvetovo populárnou skupinou Maroon 5. Americká kapela, ktorá je mnohonásobnou držiteľkou prestížnych hudobných ocenení GRAMMY, pripravila pri príležitosti šampionátu špeciálnu verziu ikonickej skladby „Three little birds“ od legendárneho reggae hudobníka Boba Marleyho. Cover verzia tejto známej skladby má za cieľ vzdať hold jamajskej hudobnej legende a zároveň šíriť pozitívnu náladu a ducha mieru a slobody medzi fanúšikmi a návštevníkmi šampionátu. Režisérom reklamného klipu, v ktorom okrem Maroon 5 hviezdi aj nová generácia SUV Santa Fe a KONA, je uznávaný režisér Joseph Kahn, ktorý spolupracoval s takými hviezdami hudobného neba ako sú Lady Gaga, Dr. Dre, Mariah Carey, U2 alebo Kylie Minogue. Video s Maroon 5 si môžete pozrieť tu:

Špeciálna futbalová edícia Go! na Slovensku

Hoci slovenskí futbalisti na tohtoročných MS v Rusku chýbajú, aj Hyundai na Slovensku oslavuje tento výnimočný športový sviatok. Pre fanúšikov futbalu a svojich zákazníkov pripravil špeciálnu futbalovú edíciu dvoch obľúbených modelov – i20 a i30. Špeciálna edícia Go! prináša novú exkluzívnu farbu Champion Blue, dizajnové vychytávky v exteriéri a interiéri vozidiel a nadštandardnú výbavu za veľmi výhodnú cenu. Viac info o špeciálnej edícii Go! nájdete na www.hyundai.sk.

Zdroj: Hyundai

Súťaže o ceny na Hyundai Slovensko

Ak túžite po zaujímavých darčekoch, ktoré sa spájajú s futbalovým šampionátom, určite navštívte facebookovú stránku Hyundai Slovensko. Slovenský importér značky Hyundai pripravil pre svojich fanúšikov zaujímavé súťaže, v ktorých môžu vyhrať maskota turnaja, vlka Zabivaka, ale aj hrnčeky, kľúčenky a iné oficiálne darčekové predmety. Hlavnou výhrou je Hyundai i20 v špeciálnej edícii Go! na týždeň s plnou nádržou. Súťažte s Hyundaiom tu: https://www.facebook.com/HyundaiSlovensko/.