Natália Báreková - Nadácia TV JOJ

Aj v lete pracujeme na tom, aby bola floorball SK LIGA skvelá

Aj v lete pracujeme na tom, aby bola floorball SK LIGA skvelá

Školské brány sa zavreli, prázdniny sa rozbehli naplno, deti si užívajú voľno. My však aj počas prázdnin pracujeme a pripravujeme druhý ročník vašej obľúbenej florbalovej súťaže. A už teraz môžem za seba povedať, že bude fantastická a máte sa na čo tešiť!

To, že druhý ročník floorball SK LIGY bude skvelý uznáva aj Ministerstvo školstva, vedy, výskumu a športu Slovenskej republiky. Mimoriadne sa tešíme, že pani ministerka Martina Lubyová udelila nášmu projektu oficiálnu záštitu. Čo presne o floorball SK LIGE povedala sa dočítate v newslettri.

Poctivo pripravujeme všetko tak, aby v septembri bez problémov odštartoval druhý ročník súťaže. Zverejnili sme pravidlá a pripravili kvalifikačné skupiny. Kto s kým bude hrať a načo si dať pozor zistíte v článkoch.

Sme veľmi hrdí na chlapcov z nášho TV JOJ Floorball Challange Teamu, ktorí odohrali exhibičný zápas s extraligovým tímom dievčat Slávia Nitra. V TV JOJ Floorball Challange Teame majú miesto najlepší hráči do 18 rokov, ktorí takto získavajú šancu prebojovať sa až do reprezentácie. Prečítajte si reportáž z podujatia Open Summer Cup, kde sa náš tím predstavil.

V závere newslettra nájdete už tradične novinky od našich partnerov. Celý svet žije futbalovými majstrovstvami sveta a Hyundai, ktorý je partnerom nielen MS vo futbale aj aj našej ligy pre vás exkluzívne prináša zaujímavosti a pikošky zo šampionátu.

Najmenším deťom robí spoločnosť Lidl Slovenskom radosť krásnymi ihriskami Žihadielko už od roku 2016. Aj toto leto otvoria niekoľko nových ihrísk. Prečítajte si v ktorých mestách.

Nadácia TV JOJ sa venuje aj iným rôznym témam. Toto leto sme sa spojili s Klubom Amadeus a deťom zo sociálne slabých rodín sme pripravili mega letný zážitok v tábore v Ranči Amadeus. Pozrite si parádne fotky z prvých turnusov v našom newslettri.

V lete pripravujeme aj ďalšie zaujímavosti a máme pre vás aj jedno obrovské prekvapenie. Ak ste zvedaví, sledujte náš Facebook, Instagram a Twitter a potvrďte odber newslettra, aby ste o žiadnu novinku neprišli.

Facebook: https://www.facebook.com/nadaciatvjoj/
Instagram: https://www.instagram.com/nadaciatvjoj/
Twitter: https://twitter.com/NadaciaTVJOJ

Prajem vám krásne leto.
Natália Báreková
PR a projektová manažérka