Hráčky U 15

Projektom floorball SK LIGA už podporujeme aj reprezentačný výber dievčat SR U15!

Projektom floorball SK LIGA už podporujeme aj reprezentačný výber dievčat SR U15!

Trúfalé, odvážne, reálne a ... jednoduché. Týmito slovami sa vari najviac dá vystihnúť podstata našej podpory výberu najtalentovanejších slovenských dievčat do 15 rokov, ktoré pozvali tréneri na nominačné reprezentačné sústredenie do Partizánskeho. Každá z nich pricestovala z iného kúta Slovenska. To, čo ich spája, je tím, za ktorý tieto dievčatá budú hrať. Krajina, ktorú budú reprezentovať. A odteraz je to aj jednoduché tričko, ktoré má však pre pravého reprezentanta nevyčísliteľnú hodnotu. Sme radi, že sme ho pre dievčatá mohli navrhnúť a odovzdať.

Športový riaditeľ floorball SK LIGY Martin Kopejtko navštívil v druhej polovici mája najlepšie hráčky Slovenska do 15 rokov a realizačný tím na oficiálnom sústredení v Partizánskom. Počas príjemného stretnutia vyjadril hráčkam podporu a zagratuloval im k tomu, že si svojimi výkonmi "vypýtali miesto" v tom najcennejšom drese.

V tejto chvíli ešte dievčatá netušili, že už o chvíľu SPOLU ako JEDEN TÍM budú nosiť exkluzívne SR tričká so štátnym znakom a logom najlepšej školskej súťaže floorball SK LIGA, ktoré si svojimi výkonmi určite zaslúžia ... V tejto chvíli ešte dievčatá netušili, že už o chvíľu SPOLU ako JEDEN TÍM budú nosiť exkluzívne SR tričká so štátnym znakom a logom najlepšej školskej súťaže floorball SK LIGA, ktoré si svojimi výkonmi určite zaslúžia ... Zdroj: Peter Hačko a archív Nadácia TV JOJ

"Verím, že pozvánka každej z vás do reprezentačného výberu SR, bude motivovať ďalšie dievčatá po celom Slovensku, aby sa aj ony odvážne zapojili do florbalu na školách, kde vďaka obetavým učiteľom a školskej súťaži, akou je floorball SK LIGA, rastie najväčšia masová základňa hráčov a hráčok pre kluby a reprezentáciu", povedal Martin Kopejtko a dodal: "Aj preto vám dnes prinášame špeciálne tričká, ktoré každej z vás budú pripomínať, že ste jeden tím a že vám fandí celé Slovensko. A veríme, že každá z vás pomôže ďalším dievčatám, ktoré možno s florbalom ešte len začínajú a naučíte ich to, čo už viete vy."

S trénermi SR dievčat U15 - zľava S trénermi SR dievčat U15 - zľava Zdroj: Peter Hačko a archív Nadácia TV JOJ