Toto musíte vidieť! Top 10 gólov floorball SK LIGY

Pozrite, aké sú tie deti šikovné. Vďaka výnimočnej aplikácii sport.video sme pre vás pripravili zostrih najlepších 10 gólov, ktoré padli v krajských kolách floorball SK LIGY.

Aplikáciu na zaznamenávanie výnimočných gólov a gólových šancí majú k dispozícii bezplatne všetky tímy zo škôl, ktoré sú zapojené do našej školskej súťaže. „Jednou z hlavných myšlienok platformy Sport.Video je podpora amatérskeho, polo-profesionálneho i profesionálneho športu po celom svete. Sme názoru, že nadšenie zo svojich zápasov, krásnych gólov a momentov by mal zdieľať každý jeden športovec, predovšetkým v mládežníckych kategóriách. Práve preto sme chceli dať možnosť všetkým žiakom a študentom zdieľať svoje najkrajšie momenty prostredníctvom video záznamov v reálnom čase,“ vysvetľuje Martin Caňo sales manager sport.video.

Aplikácia zaznamenáva celý zápas, v momente, keď padne gól stačí jednoducho stlačiť tlačidlo a automaticky sa vystrihne pár sekúnd pred gólom a po góle. Takto sa vytvorí zostrih najlepších momentov zápasu. Všetky videá z krajských turnajov si môžete pozrieť tu: http://sk.sport.video/skfloorballliga/

Zdroj: Nadácia TV JOJ