Luboš Sarnovský - Nadácia TV JOJ

Srdečne vás pozdravujem milí priatelia,

Srdečne vás pozdravujem milí priatelia,

prichádzame s ďalším vydaním čoraz atraktívnejšieho newslettera, v ktorom vám všetkým chceme predstaviť aktuálne dianie v našej ceslovenskej súťaži, priblížiť vám zákulisie tohto projektu, predstaviť zaujímavých ľudí a skvelé myšlienky, či priniesť benefity a ponuky, ktoré pre vás všetkých pripravujeme.

V tomto newsletteri sa nesmierne teším na dve televízne reportáže, ktoré nakrútili naši kolegovia z TV JOJ. Tá prvá nás zavedie na krajský šampionát floorball SK LIGA, ktorý sa hral v Nových Zámkoch a s tou druhou navštívite top turnaj pre staršie prípravky, bojujúce o Pohár prezidenta. V tomto prípade prezidenta Slovenského zväzu florbalu.

Veľmi radi vám predstavujeme nášho nového športového riaditeľa. Martin Kopejtko vám okrem iného v rozhovore prináša tie najhorúcejšie informácie zo zákulisia súťaže floorball SK LIGA a prezradí novinky, o ktrých by ste pred štatom nového školského roka určite mali vedieť.

Mne sa zase podarilo testovať úplne nové dresy pre nasledujúci školský rok. Sú nádherné a veľmi príjemné na nosenie, môžete si vybrať z toľkých farieb, že až a ak sa rozhodnete obliecť svoj školský tím práve do nich, určite si ich užijete. My vám prajeme, aby to boli dresy, ktoré prinášajú víťazstvá.

Dnes vám ukážemem, aké prekvapenie sme pripravili najlepším žiačkam na reprezentačnom sústredení dievčat do 15 rokov, absolútne fantastický zostrih 10 najlepších florbalových gólov a svoje novinky vám predstavia aj naši skvelí partneri.

A aby som nezabudol, aj my rešpektujeme ochranu vášho súkromia, volá sa to GDPR, preto vám vždy dáme možnosť zrušiť zasielanie nášho newslettera. Ale ešte radšej budeme, ak sa na jeho odber prihlásia ďalší fanúšikovia floorball SK LIGY. Pretože vás máme radi :-)

Ľuboš Sarnovský
generálny manažér floorball SK LIGA

Ľuboš Sarnovský - generálny manažér floorball SK LIGA Ľuboš Sarnovský - generálny manažér floorball SK LIGA Zdroj: Nadácia TV JOJ