Floorball SK LIGA pre 1.stupeň ZŠ

Mikulášsky turnaj pre žiakov 1.stupňa ZŠ

Mikulášsky turnaj pre žiakov 1.stupňa ZŠ

Floorball SK LIGA otvorila svoje brány aj najmenším žiakom. Už na prvom stupni základných škôl môžu deti bodovať v našej lige. S veľkým nadšením sledujeme koľko škôl postavilo tímy a prihlásilo sa d ligy. Už o chvíľku ich čaká prvý veľký turnaj – Mikulášsky.

V tejto novo vytvorenej kategórii súťažia zmiešané družstvá chlapcov a dievčat. Počet členov družstva je ľubovoľný. Podmienkou však je, aby v každom štartujúcom družstve školy boli zapojené minimálne 3 dievčatá a v každej štartujúcej triede 1 dievča. Už o pár týždňov si môžu zmerať sily v prvých turnajoch. Mikulášske a Veľkonočné turnaje sú určené pre žiakov 3. a 4. ročníka základných škôl. Podmienkou nie je účasť žiakov z druhého stupňa v súťaži floorball SK LIGA.

Floorball SK LIGA pre 1.stupeň ZŠ Floorball SK LIGA pre 1.stupeň ZŠ Zdroj: Nadácia TV JOJ

Počas Mikulášskych turnajov odporúčame tímom hrať 3x10 minút podľa platných pravidiel Slovenského zväzu florbalu, pričom hráčky/hráči prvého stupňa ZŠ by NEMALI BYŤ počas zápasu VYLUČOVANÍ, iba upozorňovaní na dodržanie pravidiel učiteľom, trénerom, rozhodcom. V prípade, ak ide o priestupok na vylúčenie, odporúčame nariadiť samostatný nájazd. Veľmi sa tešíme na nové hviezdy, ktoré nám tieto turnaje s najmenšími prinesú.

Floorball SK LIGA pre 1.stupeň ZŠ Floorball SK LIGA pre 1.stupeň ZŠ Zdroj: Nadácia TV JOJ