Nasi - Gregor Miler Tomas Rodina

Aj Gregor Miler podporuje floorball SK LIGU. Pozrite čo vymyslel pre fanúšikov!

Aj Gregor Miler podporuje floorball SK LIGU. Pozrite čo vymyslel pre fanúšikov!

Všetci ho poznáte z populárneho rodinného seriálu TV JOJ Naši, no málokto vie, že okrem školy sa herec Gregor Miler venuje aj vlastnému biznisu. A teraz sa spojil s najväčšou súťažou vo florbale pre školy a prináša pre žiakov fantastickú vychytávku, ktorú všetci budete chcieť mať.

Gregor Miler hrá v seriáli Naši najstaršieho syna Maja a Lujzy Tomáša. V reálnom živote sa okrem nakrúcania momentálne naplno venuje škole, čaká ho maturita. „Po maturite by som chcel ísť študovať na vysokú školu, ešte zvažujem ktorú presne. Láka ma aj zahraničie,“ prezradil nám Gregor. Okrem herectva a školy sa však už dlhšie venuje svojmu malému podnikaniu.

NAŠI - Rodinovci vystrúhali skvelé grimasy - Gregor, Max a David NAŠI - Rodinovci vystrúhali skvelé grimasy - Gregor, Max a David Zdroj: joj.sk

„Začali sme s výrobou vlastných tričiek, stále vymýšľame niečo nové, nové produkty,“ vysvetľuje Gregor, ktorého oslovila aj najväčšia školská súťaž pre základné a stredné školy floorball SK LIGA, ktorú organizuje Nadácia TV JOJ. „Šport na školách nanajvýš podporujem. Sám som kedysi florbal hrával, preto ma hneď tento projekt zaujal. Dlho som sa venoval Freerunu, ale bohužiaľ to moje kĺby nezvládli. Myslím si ale, že je veľmi dôležité, aby sme deti viedli k športu čo najskôr – už na základných školách,“ povedal Gregor.

Nielen pre fanúšikov floorball SK LIGY, ale aj pre všetkých, ktorí florbal milujú, Gregor so svojimi parťákmi vymysleli unikátne nálepky na mobily. „V rámci nášho začínajúceho podnikania nás napadlo spolupracovať s Nadáciou TV JOJ a pripraviť pre vás zaujímavý merch pre vaše mobilne zariadenia. Čoskoro si každý záujemca bude môcť kúpiť nálepku na mobil s parádnym vizuálom týkajúcim sa práve florbalu,“ prezradil Gregor.

Nálepky na mobily, ktoré navrhol Gregor Miler Nálepky na mobily, ktoré navrhol Gregor Miler Zdroj: Nadácia TV JOJ