Floorball SK LIGA

LIDL GÓL MESIACA: Pozrite si najkrajšie góly

LIDL GÓL MESIACA: Pozrite si najkrajšie góly

V unikátnej ankete LIDL GÓL MESIACA vyberala verejnosť najkrajšie góly floorball SK LIGY v sezóne 2017/2018. Troch hlasujúcich odmenil LIDL poukážkami v hodnote 50 € na nákup potravín.

Prvý ročník floorball SK LIGY bol na góly skutočne bohatý. V niektorých zápasoch ich padali desiatky. Všetky školy, ktoré sa zapojili do našej súťaže majú možnosť stiahnuť si úplne zadarmo aplikáciu sport.video, vďaka ktorej môžu nakrúcať najlepšie momenty zápasov na mobilné telefóny. Takto môžu školy získať zostrih najlepších gólov alebo asistencií, či gólových osláv.

Spolu s generálnym partnerom floorball SK LIGY spoločnosti Lidl Slovensko sme vytvorili zostrih najlepších gólov sezóny 2017/2018. Fanúšikovia na Facebooku hlasovali za najlepšie video a Lidl ich ocenil poukážkami na nákup. „Do ankety o gól mesiaca sa zapojilo takmer sedemsto hlasujúcich, záujem fanúšikov florbalu nás veľmi potešil. Samotná anketa potvrdila, že školáci dokážu rozohrať nádherné akcie a sme radi, že víťaza vybrali ľudia a nemuseli sme sa tejto náročnej úlohy zhostiť my. Už teraz sa tešíme na ďalšie skvostné góly. Do ankety o gól mesiaca sa zapojilo takmer sedemsto hlasujúcich, záujem fanúšikov florbalu nás veľmi potešil. Samotná anketa potvrdila, že školáci dokážu rozohrať nádherné akcie a sme radi, že víťaza vybrali ľudia a nemuseli sme sa tejto náročnej úlohy zhostiť my. Už teraz sa tešíme na ďalšie skvelé góly,“ uviedol Tomáš Bezák, hovorca Lidl Slovensko.

Zostrih videí z aplikácie sport.video si môžete pozrieť tu:

?t=9