Aplikácia Rufus

Manažujte svoj tím s aplikáciou Rufus

Manažujte svoj tím s aplikáciou Rufus

Aplikácia Rufus vám nielen, že pomôže spravovať tím, vďaka nej budete presne vedieť s kým a kedy hráte, kto sú najlepší hráči vášho súpera, či koľko gólov padlo v jednotlivých zápasoch. Stále pracujeme na tom, aby sme aplikáciu vylepšili a aby sa vám s ňou dobre pracovalo. Prinášame vám tri najdôležitejšie body, ktoré potrebujete vedieť.

1. Pred štartom súťaže je potrebné sa zaregistrovať do aplikácie Rufus. Avšak nie na webe www.rufus.team, ale pomocou potvrdenia pozvánky, ktorá bola všetkým učiteľom odoslaná na emailovú adresu. Prijatím pozvánky do aplikácie Rufus, získa učiteľ prístup k lige a svojmu tímu. Najprv si vyberie ligu a následne svoj tím, ktorý môže potom spravovať.

Zdroj: Nadácia TV JOJ

2. Zapisovanie výsledkov je kľúčovým faktorom fungovania ligy. Aby bolo možné zapísať výsledok zápasu, učitelia musia najprv vytvoriť súpisky svojich tímov a následne nominovať hráčov na zápasy. Po odohraní zápasu je potrebné zapísať štatistiky. Nestačí a nie je možné zapísať iba výsledok. Je potrebné zapísať góly a asistencie jednotlivých hráčov. Po uložení individuálnych štatistík sa automaticky vypočíta a uloží výsledok zápasu. V prípade chyby, je možné tento výsledok kedykoľvek opraviť. Výsledky sa automaticky prenesú na stránku https://www.skliga.sk/sk/, kde si ich môžu prezrieť a prekontrolovať hráči, rodičia, či kamaráti.

3. Za turnaje v kvalifikačných skupinách sú zodpovedné samotné školy. Najbežnejší spôsob, ktorý sa ujal v minulom ročníku je, že sa školy navzájom spoja a dohodnú kto turnaj usporiada. Zvyčajne tak robia školy s najsilnejšou florbalovou tradíciou a skúsenosťami, ale samozrejme je to vec dohody. Krajské turnaje sú organizované v spolupráci s Nadáciou TV JOJ.

Pre novú sezónu sme vylepšili užívateľské rozhranie aplikácie na základe spätnej väzby od samotných učiteľov a ostatných používateľov. V novom ročníku prinášame na stránke https://www.skliga.sk/sk/ možnosť sledovať nie len výsledky zápasov a tímové tabuľky, ale aj osobné štatistiky hráčov. Najlepší strelci, či prihrávači budú na záver ocenení. Všetky potrebné informácie a odpovede na vaše otázky nájdete aj na webe: https://www.skliga.sk/sk/najcastejsie-otazky/

Martin Konarský – team Rufus

Organizácia turnaja a evidencia štatistík je s podporou aplikácie Rufus. 
www.rufus.team