Ľuboš Sarnovský - Nadácia TV JOJ

Srdečne vás všetkých pozdravujem,

Srdečne vás všetkých pozdravujem,

verím, že ste strávili nádherné prázdniny tak ako my v Nadácii TV JOJ. Nebojte, prídu zase ďalšie, ale dovtedy si užijeme opäť úžasne napínavý školský rok. Najlepšia septembrová správa totiž je, že aj vďaka vám všetkým konečne štartujeme nový ročník najväčšej školskej športovej súťaže floorball SK LIGA!

Ani si neviete predstaviť, aký počet nových škôl sa do tohto ročníka prihlásil, takže konkurencia sa zväčšuje, ale o to viac zážitkov je pred nami! Nezabudnite, že hneď tretí septembrový týždeň hráte vo svojich kvalifikačných skupinách prvé zápasy - všetko nájdete vďaka našim kolegom z tímu Rufus na webe www.skliga.sk.

Okrem iného sme pre vás pripravili nové ankety - ak svoje zápasy nakrúcate mobilmi vďaka bezplatnej aplikácii sport.video, možno práve váš strelený gól, či gólová oslava prinesie vášmu školskému tímu parádnu odmenu. Držíme vám palce, aby sa práve váš tím dievčat, či chlapcov, prebojoval na krajské šampionáty. S našimi skvelými partnermi už teraz pracujeme na tom, aby ste ich hrali v tých najlepších halách v každom kraji a aby vám okrem športu priniesli aj mnoho ďalších zážitkov.

Novinkou v tomto školskom roku je účasť prvých zmiešaných tímov z 1. stupňa základných škôl - tie sa v akcii po prvý krát predstavia v decembri na Mikulášskom turnajoch po celej krajine. O tom všetkom a ďalších neuveriteľných novinkách a prekvapeniach sa dozviete na fb stránkach floorball SK LIGA a tiež v našich ďalších newsletteroch, preto neváhajte a prihláste sa vy aj vaši priatelia, kolegovia, či rodičia na ich odber - napríklad prostredníctvom našej nadačnej webovej stránky www.nadacia.joj.sk, kde to žije florbalom ako nikde inde :-)

Tak sa priatelia ukážte, nech o vás vie celé Slovensko!

Ľuboš Sarnovský
generálny manažér floorball SK LIGA