Hokejka fSKL

Žijeme florbalom: S touto hokejkou bude chcieť hrať každý!

Projekt floorball SK LIGA oslovila veľkú masu florbalových nadšencov. Hrajú ju žiaci na školách na celom Slovensku, fandia jej učitelia, rodičia, podporujú ju riaditelia. V úvodnom ročníku si liga vybudovala obrovskú základňu podporovateľov. Spolu s našim partnerom e-shopom floorbal4u.com sme pripravili hokejky, náramky, loptičky a iné parádne produkty so značkou floorball SK LIGA.

Najlepšia školská súťaž naberá skutočne na obrátkach. Stala sa najobľúbenejšou súťažou na školách. Spolu s e-shopom florbal4u.com sme preto pripravili skvelé merchandise produkty. „Pracovali sme na každom detaile, aby produkty boli nie len praktické ale taktiež oku lahodiace,“ povedal Roman Cibik, majiteľ eshopu. Deti môžu už teraz trénovať s loptičkami, hrdo nosiť náramky, kľúčenky a ich športovú výbavu skvele doplní fľaša, ktorá by nemala chýbať žiadnemu športovcovi. „Je vyrobená z kvalitného zdravotne nezávadného materiálu, neobsahuje ťažké kovy, znesie teplotu tekutiny v rozmedzí -20°C až 60°C a má uzáver s "open/close" systémom, čiže uzamykateľnou zátkou proti náhodnému otvoreniu,“ vysvetľuje Cibik.

To najlepšie vám predstavujeme na záver. S hokejkou s logom floorball SK LIGA bude zaručene chcieť hrať každé dieťa. Priznám sa, že z tejto hokejky máme mimoriadnu radosť, má unikátny "army" dizajn a pripravili sme ju špeciálne pre najmladších hráčov floorball SK LIGY, teda dievčatá a chlapcov vo veku 6-8 rokov. Dĺžka shaftu je 85 cm a veríme, že mnoho detí bude chcieť začať školský rok práve s touto nádhernou hokejkou. Vďaka Nadácii TV JOJ ju ponúkame za "školskú" cenu, ktorá rodičom neurobí prievan v peňaženke. A preto by sa spolu s novou školskou taškou, úborom na telesnú výchovu, či prezúvkami mala stať povinnou výbavou každého malého športovca... už teraz ju máme v našom e-shope www.florbal4u.com a limitovanú sériu 400 kusov ponúkame do vypredania zásob,“ prezradil detaily horúcej novinky Cibik.

 

Fantastickú hokejku si môžete objednať tu: https://www.florbal4u.com/floorball-sk-liga-junior-hokejka

 

Zdroj: Nadácia TV JOJ

Zdroj: Nadácia TV JOJ