Dresy fSKL

Pozrite si horúcu novinku! Pripravujeme tie najlepšie dresy pre vaše deti

Projekt floorball SK LIGA sa teší mimoriadnej spolupráci so spoločnosťou, ktorá už 10 rokov oblieka najväčšie slovenské športové hviezdy. A pre deti, ktoré sú zapojené do školskej súťaže floorball SK LIGA pripravila špeciálnu sadu dresov.

DEMI šport sa zaoberá predajom športových pomôcok a oblečenia pre rôzne druhy športu, predajom športových pohárov a medailí. Silnou stránkou spoločnosti je kvalitná grafika, ktorá vyhovie aj najzložitejším požiadavkám zákazníkov. „DEMI šport neustále sponzoruje a podporuje rôzne kluby, súťaže alebo projekty, a preto podporiť floorball SK LIGU bol pre nás jednoznačnou voľbou,“ hovorí Denisa Plesnivá, konateľka spoločnosti.

DEMI šport oblieka najlepšie kluby na Slovensku. „Potláčame dresy napríklad pre celú futbalovú reprezentáciu a ŠK Slovan Bratislava. Pokiaľ hovoríme o hádzanej, tak HK Slovan Duslo Šaľa a z volejbalu to sú napríklad Hit Trnava a UKF Nitra,“ pokračuje pani Plesnivá.

Zdroj: Nadácia TV JOJ

A aj pre druhý ročník floorball SK LIGY pripravil DEMI šport pre zapojené deti to najlepšie! „Pre floorball SK LIGU aktuálne pripravujeme novú sadu dresov ERIMA model FERRARA 2.0.  Je to nový model dresu  z najnovšieho katalógu 2018.  Ide o inovatívny štýl spojený s vysokou kvalitou a väčšou odolnosťou voči roztrhnutiu. Vďaka týmto dresom môžeme kvalitne zvýšiť komfort súťaže. Aktuálne dresy FERRARA oblieka aj HK Slovan Duslo Šaľa,“ prezradila konateľka spoločnosti. 

Dres si môžete objednať už dnes. Stačí nám napísať mail na: info@skliga.sk

Zdroj: Nadácia TV JOJ