Hyundai pomáha nemocniciam

Partner floorball SK LIGY - Hyundai dlhodobo pomáha deťom a rodinám

Hyundai Motor Slovakia, autorizovaný importér značky Hyundai na Slovensku, je spoločensky zodpovedná firma, ktorá sa o svoj úspech rada podelí s tými, ktorí pomoc potrebujú. Rozhodla sa spojiť sa s Nadáciou TV JOJ a spolupracovať na projekte floorball SK LIGA a podporiť tak mladé, rozvíjajúce sa športové talenty.

V rámci programu firemnej spoločenskej zodpovednosti sa Hyundai zapája aj do aktivít, ktoré prispievajú k zdravému vývinu detí. Jedným z takýchto projektov je aj spolupráca s Nadáciou TV JOJ, ktorá je organizátorom projektu floorball SK LIGA. Výnimočná liga totiž žiakom základných škôl a študentov stredných škôl prináša nielen športové vyžitie, ale aj množstvo zábavy.

„Aj my, zamestnanci Hyundai Slovensko, máme deti a túto aktivitu považujeme za niečo unikátne. Sme veľmi hrdí na to, že sme sa v sezóne 2018/2019 stali exkluzívnym partnerom Floorball SK LIGY pod záštitou Nadácie TV JOJ a môžeme tak prispieť k zdravému životnému štýlu detí z celého Slovenska,“ hovorí o spolupráci Marek Kopča, marketing & PR manažér Hyundai Slovensko. 

Od roku 2014 pomáha Hyundai slovenským pôrodniciam. Pre čerstvo narodené bábätká pripravil špeciálne vozidlá, novorodenecké vozíky s označením Hyundai ix1, ktoré pomáhajú nemocničnému personálu a mamičkám s bezpečným a pohodlným prevozom bábätiek v pôrodniciach. Doteraz Hyundai obdaroval 70 vozíkmi takmer dvadsať slovenských pôrodníckych oddelení a v tomto úspešnom projekte pokračuje aj v roku 2018.

Hyundai podporuje prevenciu – za volantom aj v bežnom živote. Preto spolupracuje s občianskym združením, ktoré vyvíja množstvo podujatí po celom Slovensku s cieľom informovať ľudí o prevencii onkologických ochorení.

Zdroj: Nadácia TV JOJ

Viac informácií o Hyundai nájdete na https://www.hyundai.sk.