OFK Družstevník Žemberovce

Futbalová žatva rozvíja talent našich detí

Spoločný projekt Nadácie TV JOJ a Nadácie EPH sa teší mimoriadnemu úspechu. Mladí futbalisti majú vďaka nemu šancu napredovať a zdokonaľovať svoj talent.

Druhý ročník Futbalovej žatvy pomáha malým družstvám k veľkým úspechom. Vďaka nášmu projektu môžu získať potrebnú výstroj a trénovať v profesionálnych dresoch a s profesionálnym vybavením. „Veríme, že aj vďaka našej podpore budeme môcť v budúcnosti vidieť v najvyšších futbalových súťažiach čoraz viac chlapcov zo Slovenska,“ povedal Gabriel Beer, predseda správnej rady Nadácie EPH.

Viacero klubov sa nám pochválilo fotkami nových dresov. „V klube TJ Slovan Halič sa tešíme nielen z nových dresov, dorazili k nám aj zápasové lopty pre náš 4.ligový dorast. Ďakujeme Nadácii TV JOJ a Nadácii EPH,“ odkázal predseda TJ Slovan Halič Tibor Hochholczer.

Zdroj: TJ Slovan Halíč

​"Pre klub Slovan Chrenová bol hneď premiérový zápas v nových dresoch víťazný! Ďakujeme veľmi pekne," pochválil svoje mužstvo tréner Ľubo Zábojník. 

Zdroj: Slovan Chrenová

​"Ďakujeme za podporu našich najmladších futbalistov. Dresy sa im veľmi páčia a veľmi sa tešia na prvý zápas v nových dresoch," napísal nám tréner klubu OFK Družstevník Žemberovce Alexander Varga. 

Zdroj: OFK Družstevník Žemberovce

​„Žiaci z OŠK Teplička ďakujú za dresy a lopty ktoré ste im poslali,“ znel odkaz trénera družstva Ladislava Zekucia.

Zdroj: OŠK Teplička

​„Vo Futbalovej žatve sa šťastie usmialo aj na TJ ČIRČ, ktorej žiaci v kategórii U11 mali včera na sebe premiérovo dresy od Nadácie TV JOJ a Nadácie EPH. ĎAKUJEME!“ odkázal Ján Krompaščík.

Zdroj: TH Čirč

„Práca s mládežou nás baví. Ďakujeme Nadácii TV JOJ, že nás tento rok podporila sadou dresov pre našich dorastencov MŠK Tisovec. Ďakujeme!“ napísal nám vedúci mužstva.

Zdroj: MŠK Tisovec