Dobrý trh

Zúčastnite sa projektu #PomáhameĎalej na Dobrom trhu: Nadácia TV JOJ odovzdá mimoriadnu cenu

Bratislava - Pri príležitosti desiatich rokov svojej existencie vytvorila Nadácia Volkswagen Slovakia projekt s názvom #PomáhameĎalej. Ten vyvrcholí 21. apríla na Jakubovom námestí v Bratislave. O prerozdelení 50 000 eur svojím hlasovaním rozhodne verejnosť. Hlasovanie prebieha nielen online, ale šestnásť vybraných verejnoprospešných projektov bude mať možnosť zabojovať o dotáciu priamo na Dobrom trhu na Jakubovom námestí. Nadácia TV JOJ, ktorá sa do projektu #PomáhameĎalej tiež zapojila, odovzdá na tomto podujatí špeciálnu cenu 5 000 eur jednej z vybraných organizácií.

„Cieľom projektu #PomáhameĎalej je nielen finančne organizácie podporiť, ale aj viac zviditeľniť. Na Dobrom trhu sa každoročne zíde viac ako 10 000 ľudí. Zástupcovia organizácií budú mať celý deň na to, aby svoj projekt predstavili a oslovili prítomných priamo na mieste. Desať víťazov verejného hlasovania získa dokopy 50 000 eur na realizáciu projektov“, hovorí Alexandra Pappová z Nadácie Volkswagen Slovakia.

Tento rok majú ľudia príležitosť podporiť šestnásť komunitných projektov z celého Slovenska na Dobrom trhu po prvýkrát. Hlasovať bude možné priamo v stanovišti Nadácie Volkswagen Slovakia na Klemensovej ulici počas celého dňa prostredníctvom tabletov. Prezentujúce organizácie predstavia tematicky rôznorodé projekty – od podpory komunitných priestorov, cez pomoc rodinám v sociálnej núdzi a detský mobilný hospic, až po osvetové divadelné predstavenie. 

V sobotu, 21.4. odovzdá na Dobrom trhu mimoriadne ocenenie jednej z organizácií aj Nadácia TV JOJ. „Sme veľmi radi, že sme sa mohli do projektu #PomáhameĎalej zapojiť aj my. Veľmi si vážime, že môžeme odovzdať špeciálnu cenu nadácie TV JOJ 5 000 eur jednej z organizácii, ktorá sa tak bude môcť rozvíjať a pomáhať ďalej,“ hovorí správca Nadácie TV JOJ Vladimír Fatika.

Kompletné informácie o projekte #PomáhameĎalej a štatút súťaže nájdete na stránke www.nadacia-volkswagen.sk. Na facebookovej stránke Nadácie Volkswagen Slovakia máte v týchto dňoch zároveň možnosť zoznámiť sa a zahlasovať za jednotlivé projekty v osobitnom facebookovom hlasovaní.

Zoznam projektov nájdete tu: http://www.nadacia-volkswagen.sk/oblasti-podpory/pomahame-dalej-postupujuce-projekty/

Hlasovanie: https://apps.facebook.com/my-polls/facebookove-hlasovanie-k-projektu-pomahamedalej

Zdroj: Nadácia TV JOJ