Nedokážeme pomôcť každému, kto by to potreboval. Ale sme radi, že v spolupráci s internetovým obchodom mall.sk sme mohli pomôcť 10 slobodným mamičkám, ktoré samé vychovávajú svoje deti. Mnohé z nich sú zdravotne znevýhodnené.

Pár dní pred Vianocami a pár dní po nich zazvonil 10 slobodným mamičkám z celého Slovenska mobil. Kuriér im oznámil, že im od Nadácie TV JOJ a internetového obchodu mall.sk nesie darček. Z dodávky si postupne vyberali sporáky, hrnce, chladničky, práčky, hygienické potreby, potreby pre deti ako autosedačky, kočíky, dokonca posteľ a písací stôl. To všetko sú veci, ktoré rodinám v núdzi uľahčili život.

Nadácia TV JOJ vrámci projektu „Príbehy skutočných hrdinov“ zo svojej databázy vybrala 10 slobodných mamičiek a spolu vybrali užitočné potreby do domácnosti, ktoré im uľahčia každodenný život. Partner projektu mall.sk zabezpečil a doručil všetky darčeky rodinám. „Sme veľmi radi, že sme opäť mohli pomôcť tým, ktorí to potrebujú. S rodinami v núdzi sme v stálom kontakte, poznáme ich ťažké osudy a životné skúšky. Preto sme sa veľmi potešili spolupráci s internetovým obchodom mall.sk, vďaka ktorej sa pomoc dostala presne tam, kde ju potrebujú. 10 slobodným mamičkám a ich deťom, ktoré sú najzraniteľnejšie sme spoločne uľahčili život. V ich mene ďakujeme!“ povedala manažérka Nadácie TV JOJ Natália Báreková.

Príbehy rodín, ktorým sme spoločne pomohli nájdete tu: https://blog.mall.sk/o-nas/mall-sk-a-nadacia-tv-joj-pomahaju-pribehy-skutocnych-hrdinov-861.html