Mukačevská 7

Aktuálne informácie k SMS zbierke na pomoc obyvateľom z Mukačevskej 7 v Prešove

Mnohí sa ozývate a pýtate sa nás, kedy prevedieme peniaze z SMS zbierky pre obyvateľov bytovky na Mukačevskej 7, ktorú zničil výbuch plynu. Dovoľte nám, aby sme vás informovali o aktuálnej situácii a ďalšom postupe.

S Mestom Prešov sme sa predbežne dohodli, že prostriedky z SMS zbierky budú presunuté na transparentný účet, ktorý bol medzičasom uzatvorený. Mesto sa pokúsi znovu ho otvoriť, aby prostriedky mohli byť pripísané priamo tam. V prípade ak by sa to nepodarilo, určite rýchle nájdeme náhradné riešenie tak, aby boli všetci spokojní. Taktiež sme sa dohodli, že budeme presúvať celú sumu od všetkých mobilných operátorov naraz jednou platbou. S Mestom Prešov bude podpísaná darovacia zmluva na celú sumu.

Minulý týždeň sme obdržali platbu od mobilného operátora 02, čakáme na zostávajúce platby od zvyšných troch mobilných operátorov, ktoré by sme mali dostať v blízkej dobe. Všetky prostriedky od nich budú následne do posledného centu prevedené na účet Mesta Prešov, Nadácia TV JOJ si z vyzbieraných prostriedkov nič nenecháva. vás budeme ďalej informovať.

Tak ako sme sľúbili zverejňujeme výpis z účtu za mesiac február. Prosím na tento účet nám nič neposielajte, je určený pre zasielanie prostriedkov z SMS zbierky od mobilných operátorov. Akonáhle obdržíme finančné prostriedky od ostatných operátorov, prevedieme ich Mestu Prešov a budeme o tom informovať.