Po niekoľkomesačnej práci uzrel svetlo sveta Charitatívny kalendár Nadácie TV JOJ, ktorý je zameraný na podporu duševného zdravia. Netradičným spôsobom upozorňuje na témy, ktoré sa môžu týkať každého z nás. Tváre známe z obrazoviek televízie JOJ v ňom na sebe prevzali rôzne duševné či spoločenské problémy a postavili sa pred objektív fotografa tak, ako ste ich ešte nevideli!

V Panta Rhei v bratislavskom Aupraku sa konal slávnostný krst Charitatívneho kalendára Nadácie TV JOJ. Krstnými rodičmi kalendára sa stali správca Nadácie TV JOJ Vladimír Fatika a osobnosti, ktoré sú súčasťou kalendára. Krstilo sa konfetami, ktoré majú symbolizovať falošné šťastie. Človek sa totiž na vonok môže javiť ako šťastný, no v skutočnosti sa môže trápiť. Na krste zaspievala aj speváčka Celeste Buckingham.  

Dňom krstu sa spustil aj predaj kalendára v sieťach Panta Rhei a na eshope. "Celý výťažok z predaja venuje Nadácia TV JOJ internetovej poradni IPčko, ktoré prevádzkuje anonymnú, bezplatnú a 24-hodinovú linku pomoci. Okrem výťažku z predaja venuje TV JOJ na podporu tejto organizácie 20 000 €," povedala riaditeľka Nadácie TV JOJ Natália Konečná Báreková.  

Zdroj: Nadácia TV JOJ/Lucia Brcková