Dve percentá z vašich daní sú dôležitým pilierom financovania Nadácie TV JOJ. Aj vďaka prostriedkom, ktoré sme minulý rok získali, sa nám podarili skvelé veci!

Od vypuknutia vojny na Ukrajine sme pomohli prepravovať ľudí, ktorí utekali pred vojnou, finančne sme podporili organizácie, ktoré pomáhali na Ukrajine alebo na našich hraniciach. Zorganizovali sme vlastnú humanitárnu pomoc, ktorú sa nám už šesťkrát podarilo prepraviť až do Užhorodu a Jasine. Otvorili sme tiež denné centrum pre detičky z Ukrajiny v Bratislave. Rovnako sme rýchlo zareagovali na katastrofu v Turecku a finančne sme podporili organizáciu Magna, ktorá zabezpečuje humanitárnu a zdravotnícku pomoc ľuďom priamo v zasiahnutom regióne.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nadácia TV JOJ (@nadaciatvjoj)


Spoluprácu sme nadviazali aj s Národným ústavom detských chorôb. Prispeli sme na vybavenie izieb na Klinike detskej chirurgie, na Psychiatrickej klinike, pripravili sme pre malých pacientov Mikulášske balíčky či balíčky na Deň detí a aktuálne máme vyhlásenú zbierku na pomoc s vybudovaním rehabilitačnej miestnosti na Klinike detskej neurológie.

Vďaka projektu Behaj lesmi sme finančne podporili 5 domovov seniorov. Deti zo základných škôl z celého Slovenska si mohli užiť florbalový turnaj v Tatralandii, ktorý sme pre nich zorganizovali. Zapojili sme do neho aj mentálne znevýhodnených žiakov, čím sme prispeli k ich integrácii a poukázali na dôležitosť búrania predsudkov. Okrem florbalu bol pripravený aj atraktívny program – voľné vstupy do aquaparku či autogramiáda našich hercov zo seriálu Hranica.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nadácia TV JOJ (@nadaciatvjoj)

Rovnako zodpovednú úlohu mal aj náš ďalší projekt – Charitatívny kalendár, ktorý upozorňuje na potrebu duševného zdravia a šíri povedomie o tejto téme. 14 osobností, ktoré poznáte zo seriálov a programov TV JOJ, sa zhostilo neľahkej úlohy, stvárnili rôzne problémy, ktoré trápia spoločnosť a môžu viesť k vážnym duševným chorobám. Výťažok z predaja kalendára venujeme organizácii IPčko.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Nadácia TV JOJ (@nadaciatvjoj)

Všetky tieto projekty môžeme robiť najmä vďaka vám. Z vašich 2% pomáhame tým, ktorí to potrebujú. Budeme veľmi vďační, ak sa k nám pridáte. Spoločne totiž dokážeme pomáhať ďalej!

Ďakujeme!